QED2024

Schedule

ZADAR, CITY CENTRE

1:00 pm

Wings for Life World Run

1:00 pm - 3:00 pm (120 min)
ZADAR, CITY CENTRE
HOTEL IADERA, RECEPTION

3:00 pm

Conference Registration

3:00 pm - 5:30 pm (150 min)
HOTEL IADERA, RECEPTION
FORTIS KLUB, VENTUS HALL

5:30 pm

5:45 pm

Official QED Conference Opening

5:30 pm - 5:45 pm (15 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Vedrana Miholić

Art and Tech: Exploring function and emotion

5:45 pm - 6:30 pm (45 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Sara Glojnarić, Josip Kuštan, Vedrana Miholić, Hrvoje Šimić
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN

7:00 pm

Dinner

7:00 pm - 8:30 pm (90 min)
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN
HOTEL IADERA, LEVANT

9:00 pm

Pub quiz

9:00 pm - 11:00 pm (120 min)
HOTEL IADERA, LEVANT
FORTIS KLUB, VENTUS HALL

9:00 am

9:15 am

10:15 am

11:00 am

11:30 am

12:00 pm

QED 2024 – Let’s go!

9:00 am - 9:15 am (15 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Ivan Krnić, Krešimir Musa

Keynote talk

9:15 am - 10:15 am (60 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Sam Newman

Panel discussion: Mindset of a modern software developer

10:15 am - 11:00 am (45 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Sam Newman, Marija Kulišić, Paul Stovell

Coffee break

11:00 am - 11:30 am (30 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL

Changing culture in Deutsche Telekom using DevOps

11:30 am - 12:00 pm (30 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Sascha Schärich

Panel discussion: Platform playground

12:00 pm - 12:45 pm (45 min)
FORTIS KLUB, VENTUS HALL
Sascha Schärich, TBA
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN

12:45 pm

Lunch

12:45 pm - 2:00 pm (75 min)
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN
LEVANT A LEVANT B

2:00 pm

2:30 pm

3:00 pm

Getting ready for DORA and NIS2: practical guide

2:00 pm - 2:30 pm (30 min)
LEVANT A
Igor Sokač

TBA

2:00 pm - 2:30 pm (30 min)
LEVANT B

R2-D2 or Bender? Role of AI assistants in business

2:30 pm - 3:00 pm (30 min)
LEVANT A
Damir Kopljar, Hrvoje Šimić

TBA

2:30 pm - 3:00 pm (30 min)
LEVANT B

Customer feedback summarization using GenAI

3:00 pm - 3:30 pm (30 min)
LEVANT A
Dr. Jonas Rende, Mareike Hoffmann

TBA

3:00 pm - 3:30 pm (30 min)
LEVANT B
HOTEL IADERA, LEVANT

3:30 pm

4:00 pm

4:45 pm

Coffee break

3:30 pm - 4:00 pm (30 min)
HOTEL IADERA, LEVANT

TBA

4:00 pm - 4:45 pm (45 min)
HOTEL IADERA, LEVANT

Panel discussion: Playground from leadership perspective – safe to fail 

4:45 pm - 5:15 pm (30 min)
HOTEL IADERA, LEVANT
Dr. Jonas Rende, Luka Gauta, Denis Jajčević
FORTIS CLUB, TERRACE

7:00 pm

Dinner

7:00 pm - 8:30 pm (90 min)
FORTIS CLUB, TERRACE
FORTIS CLUB, STRIKE PUB

9:00 pm

Party program

9:00 pm - 11:55 pm (175 min)
FORTIS CLUB, STRIKE PUB
HOTEL IADERA, LEVANT

10:00 am

10:45 am

11:30 am

TBA

10:00 am - 10:45 am (45 min)
HOTEL IADERA, LEVANT

TBA

10:45 am - 11:30 am (45 min)
HOTEL IADERA, LEVANT

Coffee break

11:30 am - 12:00 pm (30 min)
HOTEL IADERA, LEVANT
LEVANT A LEVANT B

12:00 pm

12:30 pm

1:00 pm

Sandbox Projects: Paving the Way for Change

12:00 pm - 12:30 pm (30 min)
LEVANT A
Denis Jajčević

TBA

12:00 pm - 12:30 pm (30 min)
LEVANT B

TBA

12:30 pm - 1:00 pm (30 min)
LEVANT B

TBA

1:00 pm - 1:30 pm (30 min)
LEVANT A

TBA

1:00 pm - 1:30 pm (30 min)
LEVANT B
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN

1:30 pm

Lunch

1:30 pm - 2:45 pm (75 min)
HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN
HOTEL IADERA, LEVANT

2:45 pm

3:30 pm

TBA

2:45 pm - 3:30 pm (45 min)
HOTEL IADERA, LEVANT

QED 2024 Conference Closing

3:30 pm - 3:45 pm (15 min)
HOTEL IADERA, LEVANT
Vedrana Miholić
The official language of the conference is English. CROZ reserves the right to change the schedule.